Här hittar du!

Gallery

hjul 11: När kamaxlarna ligger rätt och alla markeringar stämmer, montera låsringarna i spåren på kamaxellagren. Placera en klick fett på varje låsring innan montering så hålls dom på plats ordentligt. Tryck dit kamaxelöverfallen med handkraft (!!!) och se till att låsringarna hamnar i spåren på överfallen. Applicera några droppar olja på skruvarna till kamaxelöverfallen och skruva dom i botten med fingrarna. Dra skruvarna i ett korsmönster till 10Nm. Mycket viktigt att använda momentnyckel. _MG_4019 ggn

God fortsättning på det nya hojåret!

God fortsättning på det nya hojåret önskar SOE!

Snart dags för en av årets höjdpunkter, Dakar! Starten går i Lima 5 januari och på startlinjen har vi en svensk i år, kapten Thomas Berglund. Vi håller alla tummar vi har för honom och önskar lycka till! Vi är många som kommer att följa uppdateringarna i resultatet fortlöpande under dagarna. Du hittar länkar till olika hemsidor längre ner på vänster sida.

Heja Thomas!

Några andra SOEiter kommer att köra lite andra rallyn under året, bla Rally Mongolia och Rally Tuareg under Rally Raid Swedens flagg. Följ förarnas förberedelser och under rallyna här: http://www.stilit.se/rallyraidsweden/ eller via feedern till vänster.

Vi ses utanför vägarna!

Comments are closed.